Kiképzőink

Paréj Zsuzsi

Vezető kiképző

Paréj Zsuzsi vagyok, klubos oktató és az iskolánk szakmai vezetője.


Az állatok szeretete kisgyerekkorom óta mit sem változott, első kutyámra - Szuszi, a legtökéletesebb német juhászkutya volt a világon - majd' tizenöt évet kellett várnom.. nem értettem anya miért nem engedte, hogy a vidéki nyaraim legjobb barátját, Csipetet, a pulit hazavigyem az V.kerületi picike lakásunkba :D

Egyetemi éveim alatt kezdtem mentéssel foglalkozni, majd 2006-ban csatlakoztam a HEROSZ Budapesti Állatotthon önkénteseihez, majd 2008-ban az önkéntesek vezetője lettem. Velük látogattunk el egy akkori Rehabilitációs Tréningre a Cerberos Kutyaiskolába, ahova később, mint tanuló érkeztem ismét.

Hosszú évek alatt rengeteget tanultunk, sokan elvégeztük a rehabilitációs kutyakiképző és az államilag elismert kutyakiképző tanfolyamokat is.

Ez idő alatt az egy mentett kutyámból öt lett. Majd a Cerberosból való távozásom után örömmel csatlakoztam a Falka City csapatához.

Tíz év állatorvosi asszisztensi munka után, jelenleg másoddiplomaként az Állatorvostudományi Egyetem padjait koptatom.

Szabadidőmben kutyasulizunk - oktatói és tanulói oldalon is - kutyáimmal számos versenyen megfordulunk, rengeteget kirándulunk, bandázunk a többi kutyás barátainkkal.

Mayer Veronika

Kiképző

Mayer Veronika vagyok, a facebookon csak Veronika "Csivavás" Mayer :).

2010ben az első kutyámmal Adolf Arthurral egy külön csivaváknak szervezett tanfolyamra mentem le a Cerberos Kutyaiskolába, ahol beleszerettem kutyázásba. Célom lett, hogy a bemutatócsoportba bekerüljünk és megmutassuk egy csivava is képes tanulni, sőt ugyanolyan okos mint a nagy társai.

A Cerberos kutyaiskolában tanultam a szakmát, itt lettem először kiskutyás és bölcsis oktató majd szocializációval foglalkoztam.

Jelenleg 3 kutyám van mindhárman csivavák. Adolf A., Optimus és Thor.

Két éve jöttem át a Falka City kutyaiskolába ahol kistestű alaptanfolyamot és szocializációt tartottam. Az új órarend szerint találkozhattok velem ovin, futin és magánórán is.

Hodosán Édua

Kiképző

Hodosán Édua vagyok, államilag elismert okleveles kutyakiképző.

2012-ben kezdtem komolyabban foglalkozni a "kutyázással". Pályám kezdetén elsősorban az állatvédelmi tevékenységemből kifolyólag a mentett kutyák rehabilitációja, szocializációja érdekelt, de hamar megszerettem a segítséget kérő gazdik viselkedési problémás vagy engedetlen kutyáikkal való foglalkozást is. Az évek során sok gyakorlati tapasztalatot szereztem immár az engedelmes képzésben is, így 2015-ben megszereztem az államilag elismert kutyakiképző minősítést is.

A hétköznapokban az Országos Állatvédőrség Alapítvány munkatársaként állatmentéssel foglalkozom, több állatvédő szervezet ideiglenes befogadója vagyok, így elkötelezett támogatója vagyok a felelős állattartásnak. Úgy gondolom, ennek része az is, amikor a kutyaiskolában segítek a gazdiknak a harmonikus együttélés megteremtésében, elkerülve ezáltal kutyás baleseteket, a kidobott kutyusok számának növelését.

Négy örökbe fogadott kutyám van: Robi, a németjuhász-keverék, Liza, a németjuhász, Zálog, a nagyon keverék és Loki, az amerikai pit bull terrier. Számomra velük - és minden kutyával - szemben a legfontosabb elvárásom, hogy rendelkezzenek azzal az alaptudással, amely biztosítja a problémamentes mindennapi együttélést és ennek részeként más kutyák társaságában is megbízhatóan viselkedjenek. Oktatóként ennek elérésében szeretnék segíteni a hobbikutyásoknak, a hozzám hasonló "hétköznapi" gazdiknak.

Falka City Kutyaiskolában szinte minden foglalkozáson találkozhattok velem kiképzőként vagy segítőként.